Home

Expertise

Expertise 1

Nathalie Barbieur

Nathalie handelt met de grootste betrokkenheid en zorg vanuit een breed perspectief.

Carriere

Nathalie startte haar carrière in 1998 bij een grootbank waar ze de functie van KMO relatiebeheerder en kantoordirecteur bekleedde. Sinds 2008 is ze actief als vermogensplanner.

Nathalie is oprichter en vennoot van Polares met een bijzondere focus op vermogensplanning en fiscale optimalisatie.

Realisaties

Nathalie begeleidt als generalist en hands-on vertrouwenspersoon gedurende meer dan 10 jaar vermogende families op vlak van vermogensplanning en ondernemingen op vlak van fiscale optimalisatie en reorganisatie. Nathalie tracht steeds te werken vanuit een breed, domein-overstijgend perspectief, om zo tot het meest efficiënte advies te komen. Voor Nathalie is het belangrijk om een toegankelijk adviseur te zijn en hecht daarom veel belang aan een nauwe band met haar klanten. Betrokkenheid en creatief probleemoplossend denken zijn haar voornaamste eigenschappen.


Professioneel

Nathalie behaalde een master Handelswetenschappen aan EHSAL te Brussel. Om haar kennis in vermogensplanning en fiscaliteit verder uit te diepen behaalde ze hierna een postgraduaat Personal Financial Planning. Vanuit haar interesse voor fiscaliteit, wetgeving en reorganisatie van ondernemingen blijft ze tal van opleidingen volgen.


Contacteer Nathalie

Expertise 2

Filip Meyten

Filip vertrekt vanuit de feiten naar de juiste structuur van uw vermogen.

Carriere

Filip startte zijn loopbaan gelijktijdig bij dezelfde grootbank, eerst als kantoordirecteur en daarna in een commerciële directiefunctie. In 2008 koos hij eveneens voor een verdere carrière als vermogensplanner.

Realisaties

Filip begeleidt op deskundige wijze een aantal sterk vermogende families in vermogensplanning en vermogensmonitoring. Filip is sterk analytisch en heeft een zeer doorgedreven kennis van financiële producten. Filip houdt van logica en feiten en streeft naar objectieve waarheid, waardoor hij op gebied van vermogensanalyse en rapportering een expert is in zijn vak. Zijn klanten omschrijven hem als een onbevooroordeeld, doortastend en deskundig vertrouwenspersoon. Filip is sterk in het structureren en hervormen van vermogen.


Professioneel

Filip behaalde een master in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de universiteit Diepenbeek Hasselt. Hij volgde later een postgraduaat Personal Financial Planning. Naast de verdere permanente vorming op gebied van vermogensplanning verdiept Filip zich, vanuit een sterke interesse in beleggen, steeds verder in marktanalyse en financiële productkennis.


Contacteer Filip

Expertise 3

Olivier Kiekens

Olivier is binnen Polares expert in begeleiding van ondernemingen op financieel vlak.

Carriere

Olivier startte zijn carrière in 1999 bij een auditkantoor uit’ the big four’. Later werkte hij als financial en business controller en stond hij aan het hoofd van de financiële afdeling (CFO) in diverse KMO’s en multinationale ondernemingen.

Realisaties

Door zijn jarenlange ervaring heeft Olivier een uitgebreide kennis van accountancy, financiële analyse en audit opgebouwd. Hij gebruikt deze expertise om bedrijven en familiale ondernemers te begeleiden bij het realiseren van hun groeipotentieel of bij de verkoop of overdracht van hun bedrijf. Olivier is een all-round adviseur met een analytische achtergrond. Olivier ondersteunde reeds verschillende nationale en internationale ondernemers bij het realiseren van hun groei, zowel op nationaal als op internationaal niveau. Hij staat zijn klanten bij voor de opmaak van businessplannen, groeibegeleiding, fusies en andere herstructureringen. Door zijn perfectionisme en sterk analytisch vermogen helpt hij klanten hun bedrijfsprocessen en resultaten te optimaliseren.


Professioneel

Olivier behaalde het diploma van Handelsingenieur.


Contacteer Olivier

Expertise 4

Kantoor

Zij worden in hun job dagelijks ondersteund door Stephanie Van Stijvendael en Nurije Vander Haeghen die op kantoor zorgen voor de administratieve uitwerking van de vermogensplannen.

stephanie@polares.be - 054/23.50.50
nurije@polares.be - 054/23.50.50

Netwerk

Daarnaast beschikken zijn over een groot netwerk van accountants, notarissen, advocaten, … om hun expertise aan te vullen waar nodig.

Accountskantoor Cofiac
Advocatenkantoor Novius, Cazimir, Sherpa Law
Notarissen I. Evenepoel, I. De Brakeleer, I. Muylaert