Home

Uw familie

Header uw familie

uw familie

Als vertrouwenspersoon staan we steeds klaar voor u en uw familie.

Image familie 1

Financiële planning, groeiplanning, successieplanning en overdracht naar de volgende generatie zijn domeinen die volle aandacht krijgen ten dienste van de belangen en visie van uw onderneming en uw familie.

Het optimaal organiseren en structureren van uw vermogen is onze belangrijkste verantwoordelijkheid en gaat veel verder dan louter beleggingsadvies. Efficiënte vermogensplanning en beheer vertaalt zich in tijdswinst en comfort voor u, als familie of ondernemer. Eerder dan uiteenlopende instanties in te schakelen voor de verschillende aspecten van uw vermogensbeheer bieden wij u deskundig en allesomvattend advies. Deze totaalservice wordt geleverd door één vertrouwenspersoon, die het grotere verhaal kent.

De ‘ontzorging’ van onze cliënt en een objectieve kijk op alle producten en diensten die externe partijen te bieden hebben, is onze topprioriteit.

Polares heeft de expertise en kennis in huis om u dit ruime dienstenpakket aan te bieden. Enerzijds beschikt elk lid van ons team over een jarenlange ervaring in het vak en anderzijds hebben wij door de jaren heen een omvangrijk netwerk opgebouwd waarbij wij, indien nodig, op institutioneel niveau expertise kunnen inroepen.

diensten

Verdiep u in onze diensten zoals vermogensarchitectuur, vermogensmonitoring en concrete uitwerking.

Image familie 2

Vermogensarchitectuur

Trouwen, een woning kopen, een gezin stichten, een eigen zaak opstarten, echtscheiding, op pensioen gaan, schenkingen, ziekte, overlijden, uw vermogen op een fiscaalvriendelijke manier veilig stellen… Ongeacht uw leeftijd, professionele bezigheden of levensstijl, tijdens de scharniermomenten in uw leven neemt u beslissingen die ook juridische, fiscale en financiële gevolgen hebben. 

Vermogensmonitoring

Eens uw vermogen op een correcte manier is gestructureerd en ingevuld is het van belang het lange termijn doel niet uit het oog te verliezen en dit periodiek af te toetsen aan het vooropgesteld doel en/ of de gewijzigde situatie, noden of wensen.

Concrete uitwerking

Administratieve taken binnen het gezin of het bedrijf worden steeds omvangrijker en complexer. Indien gewenst staan wij u bij in de vervulling ervan of nemen wij bepaalde administratieve taken van u over.

Familie 3

tariefstructuur

De vergoeding voor de door ons geleverde diensten worden gefactureerd volgens één of meer van onderstaande tariefstructuren:

Familie 4

Uurtarief

Bij deze tariefformule wordt de vergoeding voor de diensten berekend op basis van bestede tijd. Het voordeel van deze formule is dat de daadwerkelijke kosten zeer transparant zijn en u enkel betaalt voor het werk dat daadwerkelijk voor of namens u wordt gedaan.

Vast tarief

Voor bepaalde wel afgelijnde opdrachten zoals een successie- of vermogensaudit wordt een vast tarief aangerekend. Dit biedt het voordeel van een perfecte budgettering bij voorbaat.

Percentage

Bij deze tariefformule worden de diensten gefactureerd op basis van een percentage op het beheerd vermogen. Hoe hoger het beheerd vermogen, des te lager het percentage dat in rekening wordt gebracht.
Wij ontvangen geen vergoedingen van derden.